Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2009

Run, Olga, Run!!!

Aυτό τον καιρό, κάνω ότι λέει και ο τίτλος... Τρέχωωω! Ανελλιπώς! Είναι πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν από άποψη δουλειάς καθότι στις αρχές Μάρτη η εταιρία που εργάζομαι συμμετέχει σε μία έκθεση και πρέπει να συντονίσω όλο το στήσιμο της σχεδόν! Θα τα καταφέρω όμως! Απλά έχω λίγο λιγότερο ελεύθερο χρόνο!

Παρόλα αυτά για άλλη μία φορά κατάφερα να "κλέψω" ένα τριημεράκι και να πάω στην πανέμορφη Νάουσα για να κάνω σκι στα 3-5 Πηγάδια!
Πραγματικά δεν έχω λόγια να περιγράψω την ομορφιά του τοπίου και την απίστευτη ζεστασιά και φιλοξενία των ανθρώπων της Νάουσας!
Η πόλη μικρή, μία γλυκιά γειτονιά, όπου όλοι σου χαμογελούν και σε κάνουν να νιώθεις "σαν στο σπίτι σου"!

Ο ξενώνας που έμενα είναι ότι πιο όμορφο έχω συναντήσει στην Ελλάδα.. Ονομάζεται Παλιά Πόλη και βρίσκεται μέσα στην Νάουσα! Η ζεστασιά και η αρχιτεκτονική του είναι απίθανη! Τα δωμάτια τόσο γλυκά και προσεγμένα, ο χώρος του εστιατορίου παραμυθένιος και το τζάκι με τους καναπέδες μπορούν να σε κρατήσουν εκεί για ώρες πίνοντας κρασάκι και συζητώντας ή διαβάζοντας! Η δε κουζίνα τους ΑΠΙΘΑΝΗ! ΜΑ το πιο σημαντικό από όλα είναι οι άνθρωποι! Η ιδιοκτήτες του ξενώνα, η Λένα και ο Άκης είναι απίστευτοι άνθρωποι, γλυκύτατοι και ζεστοί! Και έχουν και το πιο χαριτωμένο σκυλάκι του κόσμου, ένα κόκερ Σπανιελ, τη Μπόνι, η οποία σε καλωσόρίζει κουνώντας την ουρά της, σε συνοδεύει μέχρι το δωμάτιο και σου κάνει χαρές κάθε φορά που σε βλέπει αν τις δείξεις ότι την αγαπάς! Είναι τόοοοσο ήσυχη και χαδιάρα!

Για το βουνό τι να πω! Απίθανο!! Μας έκανε και καλοκαιρία και ευχαριστηθήκαμε σκι! Το τοπίο χιονισμένο, τα δέντρα και η φύση μαγευτικά! Αυτό που μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση είναι τα παιδάκια! Έχω πάει σε όλα τα χιονοδρομικά της Ελλάδας, πρώτη φορά βλέπω ΤΟΟΟΟΣΑ πολλά παιδάκια στο χιονοδρομικό να κάνουν σκι! Και μιλάμε για ηλικίες που ίσα έχουν μάθει να περπατούν! Και όμως ήταν πανω σε πέδιλα! Ένας εκπληκτικός κύριος - λιφτιέρης στον εναέριο αναβατήρα μου εξήγησε πως στη Νάουσα κάθε οικογένεια έχει τουλάχιστον από ένα πρωταθλητή! Είναι παράδοση! Τα παιδάκια εκεί μόλις μάθουν να περπατούν αμέσως ξεκινούν να κάνουν σκι... Έτσι εξηγείται που έβλεπα να με προσπερνούν κάτι 12 χρονα με ταχύτητα του φωτός! Οκ, το πήρα απόφαση.. Αν δεν προπονηθώ, στα Πηγάδια δεν ξαναπάω! Παθαίνεις άνετα κόμπλεξ κατωτερότητας!!Χαχα!!
Τα παιδιά εκεί ζουν στο βουνό και στη φύση!
Ο κύριος αυτός μου είπε χαρακτηριστικά ένα περιστατικό που του έτυχε πριν κάποια χρόνια.. Μια οικογένεια από την Αθήνα, προσφέρθηκε να τον πάρει μαζί της στην επιστροφή από το χιονοδρομικό προς Νάουσα, γιατί δεν είχε αυτοκίνητο εκείνη την ημέρα. Η οικογένεια είχε δύο μικρά παιδάκια.. Στο δρόμο βλέπουν ένα κτήμα με αγριογούρουνα! Και πετάγεται το ένα παιδάκι και λέει στη μαμά του: " Kοίτα μαμά, ένας μεγάλος κουμπαράς!!!" Aπίστευτο και όμως αληθινό!!
Πραγματικά για μία ακόμη φορά νιώθω την ανάγκη να ζήσω στην επαρχία! Η Αθήνα πλέον με χαλάει!! Ελπίζω να τα καταφέρω κάποτε!
Ααααα, δεν σας είπα!! Στα τέλη του Μάρτη, θα έχουμε και παρέα! Έναν γλυκύτατο κοκερούνο!! Έχω χαρεί τόοοοσο πολύ! Μου είχε λείψει να έχω ένα χαδιάρικο σκυλούνι στο σπίτι και επιτέλους αποφασίσαμε να πάρουμε ένα!! Σκεφτόμαστε να τον ονομάσουμε Πλούτο, που είναι πολύ αστείο όνομα και ταιριάζει με τον παιχνιδιάρικο χαρακτήρα του! Αν έχετε καμιά συμβουλή για την εκπαίδευση του ή για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του, όπως επίσης και για την διαμονή του στο διαμέρισμα μας, θα ήταν παραπάνω και από καλοδεχούμενη! Βλέπετε είχα σκυλάκια και στο παρελθόν, αλλά έμενα σε μονοκατοικία!

Μου λείψατε πολύ όλοι, θα περάσω για καλησπέρες από τα μπλογκοσπιτάκια σας!!

Να έχετε μία πολύ γλυκιά και ροζ εβδομάδα!


59 κούνησαν συγκαταβατικά το κεφάλι και είπαν:

Ανώνυμος είπε...

Πάντα να περνάς τόσο όμορφα!!!! Και επίσης σου εύχομαι κάποια στιγμή να καταφέρεις να φύγεις από την αθήνα...είναι και δικό μου όνειρο!!!
Καλή επιτυχία και στο στήσιμο της εταιρίας σου!!!

Olga είπε...

Di-ne-tou ευχαριστώ πολύ πολύ! Τελικά είναι όνειρο πολλών να φύγουν από την Αθήνα! Μάλλον δεν αντέχεται πια!

Καλή σου εβδομάδα!!:)))

Anastasia's dolls είπε...

Σε χαιρομαι που μεσα στο τρεξιμο θα βρεις τον χρονο να περασεις καλα !Παντα τετοια Ολγακι !Αντε και καλως να δεχτεις τον Πλουτο .

Olga είπε...

Αναστασία μου τις έχω ανάγκη αυτές τις μικρές αποδράσεις.. Η Αθήνα και οι ρυθμοί της μας αποξενώνουν, στο βουνό και στη φύση όλα είναι πιο όμορφα.. έστω και για λίγες μερούλες!!

Τον περιμένω με ανυπομονησία τον Πλούτο, είναι μικρούλης ακόμη, μόλις κλείσει τους 2,5 μήνες θα είναι πλέον στο νέο του σπιτικό!

Πολλά ροζ φιλάκια

Sophia Kollia είπε...

Όλγα μου,
καλή επιτυχία στη δουλειά, και καλό σκι όσο υπάρχει ακόμα χιόνι!
Μπάινει η Άνοιξη! Μεγάλωσε η μέρα, τι ωραία!
Μα είναι τόσο ωραίες οι εκδρομές!
Πάντα τέτοια.
καλημέρα

Skouliki είπε...

aa χαιρομαι οταν περνανε καλα οι e@φιλοι μου ..παντως φαινεται οτι μια καλη βολτα- εκδρομη ανεναζει πολυ την ψυχολογια ..
..ειπα γω η τεμπελα ...παιδι του ατελειωτου καναπε ......
εγω δεν ειχα ποτε σκυλακι αλλα γατες ..γενικα τ αλατρευω τα ζωακια .... ωραιο ονομα χαζουλικο σαν και αυτα :)

Γιώργος Τ. είπε...

Εύχομαι καλή επιτυχία στην δουλειά σου και περισσότερο ελεύθερο χρόνο από δω και πέρα!! Και να βρίσκεις πάντα ευκαιρίες για σκι!!

KitsosMitsos είπε...

Το σημαντικό τελικά είναι αυτό: παρόλο το πήξιμο, να μπορεί κανείς να ξεκλέβει στιγμές, μέρες, ώρες!
Καλημέρα!

*Κορίνα* είπε...

Θα τα καταφέρεις βρε, είμαι σίγουρη!
Ξέρουμε οτι μας θυμάσαι, δεν παρεξηγούμε εμείς!
Εύχομαι όλα να σου πάνε καλά και πάντα να περνάς τόσο όμορφα!
Κ αυτό το σκι, τι κόλλημα!
Πολλά φιλιά ροζ κορίτσι!!!

Maria Tzirita είπε...

Όλγα μου, κάθε επιτυχία εύχομαι στη δουλειά σου και πάντα να έχεις την ευκαιρία να κάνεις τόσο όμορφες αποδράσεις! Όσο για το κοκεράκι, είναι πολύ ζωηρά σκυλάκια κι υπερικινητικά, εγώ είχα πάρει ένα και παρόλα που έφερνα εκπαιδευτή από δυο μηνών, αναγκάστηκα να τον δώσω όταν πήγε έξη μηνών γιατί κόντεψε να μας τρελάνει! Ελπίζω το δικό σου να βγει πιο νορμάλ! Αν έχεις όμως την ευκαιρία να επιλέξεις, σου συστήνω ν'αποφύγεις τη συγκεκριμένη ράτσα. Φιλιά πολλά!

Dreamy Cloud είπε...

Κατάφερες να ξεφύγεις για 3 μερούλες κι αυτό είναι υπέροχο!! Ειδικά στο μέρος που πήγες!! Έτσι όπως το περιέγραψες ήταν σαν να πήγα κι εγώ για λίγο..
Έχω κόκερ σπάνιελ,την Κανέλλα μου και είναι κλασικά κακοχαρακτήρας, αυτόνομη και γκρινιάρα από μικρή.. Έχει αδυναμία στη μητέρα μου και δεν είναι τόσο ούτε του παιχνιδιού ούτε των πολλών χαδιών όπως τα άλλα μου σκυλιά.Τα περισσότερα κόκκερ έτσι είναι αλλά εσύ μακάρι να πέσεις στην εξαίρεση!!
Εύχομαι καλά ξεμπερδέματα από το τρέξιμο!!
Φιλάκια πολλά!!!!

Μαριλένα είπε...

έτσι ομορφα να περνάς πάντα!

μ' αρεσε αυτο με τον κουμπαρά :))

φιλιά και καλο μεσημερι :)

rain είπε...

Ωστε έτσι κυρία μου!!
Τι τρέχεις..εννοείς στις βουνοπλαγιές!
Πλάκα κάνω έτσι??:-)
Τρέχα τρέχα να ζήσεις να χορτάσεις!
Δεν μου΄'πες, πήγες στις πηγές του Αγ. Νικολάου?
Πάντα να περνάς καλά κοριτσάκι μου και να μην χάνεσαι εεε?

lena_zip είπε...

Θα ήθελα τόοοοοοοσο πολύ να ζήσω τις σκηνές που περιέγραψες στον ξενώνα! Με τους ζεστούς ανθρώπους και το σκυλί και το όμορφο περιβάλλον... Αχ, ζήλεψα!
Για το σκυλί στο διαμέρισμα δεν μπορώ να βοηθήσω. Αλλά να μας βάλεις φωτογραφίες όταν έρθει στο σπίτι σας.
Φιλάκια....
Μου έλειψες βρε!

Aspa είπε...

Πλούτο; Τέλειο! Ελπίζω να μας τον φωτογραφίζεις συχνά! Γέλασα και με τον κουμπαρά! Απίστευτα αστείο...
Καλή δουλειά, φιλάκια!

irene είπε...

αααααααααααα χαχα κουμπαράς!!

εγώ με βλέπω ταξιδάκι κατά την άνοιξη κ βάλε , γιατί το ταμείο είναι μειον..

manetarius είπε...

Στο καλύτερο μας το έκοψες...γιατί δεν μας λες λίγο πιο αναλυτικά για την κουζίνα της Νάουσας βρε παιδάκι μου;
(εγώ μια φορά έκανα σκι στον Παρνασό σε ηλικία των 16 και ήμουν καλή δεν μπορώ να πω..αλλά δεν θα το δοκίμαζα ξανά τώρα στα γεράματα!)

Dorothy είπε...

Κουμπαράς?!? Πολύ γέλασα (αν και μαλλον για κλάματα είναι αυτό, παρά για γέλια!) Καλή επιτυχία με την έκθεση και με το καλό να υποδεχτείς το σκυλάκι σου :) Φιλιά!

Olga είπε...

Σοφάκι μου καλησπέρες!!

Οι εκδρομούλες είναι πάντα τόοοσο απολαυστικές.. Εδώ στην Ελλάδα, η Άνοιξη μπαίνει νωρίς και λιώνουν τα χιονάκια, αλλά δεν πειράζει, απολαμβάνω κάθε εποχή!!

Φιλάκια πολλά!!!:)

Olga είπε...

Σκουληκάκι μου,

Έτσι σκέφτηκα και εγώ για το όνομα, ότι είναι πολύ αστείο!!
Όσο για τον καναπέ και εγώ ετσι είμαι, αλλά για τις εκδρομούλες πάντα πετάω τη σκούφια μου!!

Φιλάκιααααα

Olga είπε...

Γιώργο Τ. Σε ευχαριστώ πολύ! Γενικά έχω περισσότερο ελεύθερο χρόνο από ότι παλιότερα, ειδικά είναι μία περίοδος τρεξίματος που θα περάσει μέχρι τα μέσα Μάρτη!!

Να είσαι καλά!!!:)

Olga είπε...

KitsosMitsos είναι πράγματι τόσο απίθανη η αίσθηση του να τα παρατάς όλα για 2 μερούλες και να φεύγεις... Γυρίζεις με τόσο καθαρό μυαλό και δύναμη να τα αντιμετωπίσεις όλα!

Να 'σαι καλά!

Φιλιά!!

Olga είπε...

Αραχνούλα μου, ασε τρελό κόλλημα το σκι! Αστα να πάνε!!Δεν είναι μόνο το σκι, είναι ο συνδιασμός της φύσης, των χιονισμένων βουνών και η αίσθηση της ελευθερίας εκεί πάνω!

Φιλάκια πολλά, εννοείται ότι δεν σας ξεχνώ!

Olga είπε...

Μαράκι μου γλυκό,

Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές! Έχβ ακούσει παρόμοια περιστατικά με κοκεράκια, αλλά έχω ακούσει επίσης και ότι σκυλάκια της ίδιας ράτσας είναι τελείως αγγελουδάκια! (Η κοκερίνα του ξενώνα είναι απλά ΑΠΙΘΑΝΗ!) Η μαμά του, εχει πολύ καλή διαγωγή, επλίζω να πάρει κάτι από κείνη!
Τον επόμενο χρόνο πιθανά να μετακομίσω και πάλι σε μονοκατοικία, οπότε θα παίζει και στον κήπο, πέρα από τις βόλτες του!

Olga είπε...

Dreamy cloud μου το χρειαζόμουν αυτό το 3ημερο διάλειμμα! Και η Νάουσα είναι υπέροχη!Όπως και τα 3-5 πηγάδια!

Α, έχεις και εσύ κοκερούνι!!Ελπίζω ο δικός μου να βγεί λίγο πιο χαδιάρης και τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε!Ελπίζω να τον εκπαιδεύσω σωστά!

Φιλάκια πολλά!!

Olga είπε...

Μαριλενάκι μου σε ευχαριστώ πολύ!
Και εσύ εύχομαι να περνάς όμορφακαι να κάνεις εκδρομούλες σαν και αυτές της Νεμέας!!

Αχ, ο κουμπαράς...Ολόκληρο αγριογούρουνο κουμπαράς!

Φιλάκια πολλά πολλά!

Olga είπε...

Βροχούλα μου τρέχω ...και στις βουνοπλαγιές, δεν μπορώ χωρίς αυτές!!
Φυσικά πήγα και στον Αγ. Νικόλαο!

Σας σκέφτομαι πάντα κοριτσάκι!

Φιλάκια

Olga είπε...

Λενάκι μου γλυκό,

και μένα μου λείψατε πολύ!!

Χαίρομαι που ταξίδεψες μαζί μου, αν ποτέ θελήσεις να ξεφύγεις αυτός ο ξενώνας είναι πραγματικό στολίδι και τόσο γλυκό καταφύγιο!!
Όταν με το καλό έρθει ο κοκερούνος σπίτι θα βάλω φωτό να τον δείτε!! Είναι γλυκας!

Φιλάκια πολλά κοριτσάκι μου

Artanis είπε...

Καλοπερνάς μικρό μου...
Βάλε και καμιά φωτό να χαρούμε και να θαυμάσουμε κι εμείς...
Φιλιά πολλά...

Δημιουργία είπε...

Σου ευχομαι να μπορεις να βρισκεις παντα ελευθερο χρονο και να περνας ετσι ομορφα.

trofology είπε...

ανεκαθεν τα 3-5 πηγαδια ηταν κατι το τοσο ομορφο ειδικα τους χειμερινου μηνες..εχω ακουσει ομως οτι και το καλοκαιρι οταν δεν υπαρχει χιονι ειναι πολυ ωραια χωρις να υπαρχει η πολυκοσμια και με απολυτη ηρεμια...

Olga είπε...

Aσπάκι μου, ο μικρός είναι πολύ γλυκούλης και αναμένουμε να έρθει σπίτι μας.. Εκεί να δεις φωτογραφίες..Ο κουμπαράς απλά απίθανη ιστορία!!

Φιλάκια πολλά σε σένα και τις θεές σου

Olga είπε...

Ιrene μου και με πολύ λίγα χρήματα μπορείς να κάνεις εκδρομούλα!!
Υπάρχουν πανέμορφα μέρη στην Ελλάδα, όχι και τόσο τουριστικά που δεν σε γδέρνουν με τις τιμές τους!! (βλ. χωριά Φλώρινας!)

Φιλάκια πολλά

Olga είπε...

Μανιταράκι μου,

Ασε η κουζίνα απλά απίθανη!! Δεν έχω λόγια.. Γενικά ότι δοκίμασα στη Νάουσα ήταν απίθανο! Ειδικά στον ξενωνα, ο μάγειρας απλά είναι απίστευτος.. Ο 'ανθρωπος είναι καλλιτέχνης! Περιττό να σου πω ότι δοκίμασα το ΠΙΟ τέλειο καρπάτσιο του κόσμου, το οποίο το συνόδευε με ρόκα και τυρί γκράνα!
Αχχχ...ας μην συνεχίσω τρέχουν τα σάλια στο ροζ πληκτρολόγιο μου!!

Ποτέ δεν είναι αργά για σκι κοριτσάρα!!Κάνω και ιδιαίτερα!!χιχιχι

Φιλάκια

Olga είπε...

Παπουτσακια μου κι εγώ αναρωτιόμουν, να κλάψω ή να γελάσω με την ισιορία του μεγάλου κουμπαρά!!

Σε ευχαριστώ πολύ αναμένω τον σκυλάκο μου με πολύ αγωνία..όσο για τη δουλειά, τρέχουμε τρέχουμε...όλα θα γίνουν όμως - πάντα με χαμόγελο!

Φιλάκια πολλά!

Olga είπε...

Αρτάνις μου προσπαθώ να καλοπερνάω!!Αλλιώς δεν περνάει ο καιρός! Θακάνω update με φωτογραφίες μόλις καταφέρω να τις περάσω στο λαπτοπάκι μου

Φιλάκια πολλά πολλά!

Olga είπε...

Δημιουργία μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ..Μακάρι όλοι να μπορούμε να ξεκλέβουμε λίγες στιγμες για μας και τους ανθρώπους γύρω μας!

Φιλάκια πολλά!

Olga είπε...

Flipper-idi ετσι ακριβώς..Αυτή η περιοχή είναι πανεμορφη και το χειμώνα και το καλοκαίρι!!!

Φιλιά

Crazy Tourists είπε...

Γεια σου ροζουλίνι!!!
Κι εσένα ο Φεβρουάριος μια χαρά σε πάει βλέπω!! Τουλάχιστον την έκανες την εκδρομούλα σου...
Αυτός ο ξενώνας μου καλοάρεσε έτσι που τον περιέγραψες!! Αν δε θέλω να κάνω σκι δε λέει; Για πες...Άνοιξη ας πούμε, για βόλτα στο βουνό κλπ θα είναι καλά;
Ροζ φιλιά!!

Τρελοτουρίστρια

Ανώνυμος είπε...

epithdes to kaneis?
leipeis toso kairo kai ebales post gia na skasw apo th zhleia mou????????????????

Αννα είπε...

Εχω καιρό να κατσω να χαλαρωσω να σε διαβασω και μου ελειψες...Αντε τωρα που ειμαι πιο χαλαρη θα σε διαβαζω συχνα!!!

Olga είπε...

Τρελοτουριστριούλα μου αυτός ο ξενώνας είναι απίθανος είτε χειμώνα είτε άνοιξη...
Η Νάουσα είναι πολύ ομορφη και θα την απολαύσετε με χιόνι ή χωρίς - δεν χρειάζεται να κάνεις σκι για να πας...Τπ χιονοδρομικό επίσης έχεις πρόσβαση και βόλτα και σε όσους δεν είναι σκιερ!
Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!
Κοκόρ και φύγατε!!

Μάκιααααα

Olga είπε...

Σακαφιόρα μου, καταρχήν περαστικούλια!
Αχ, δεν το κάνω επίτηδες την ίδια αρρώστια έχουμε βρε παιδί μου τι να κάνω, με πιάνει λύσσα για τα σκι κάθε χειμώνα!

Και που να σου πω και το project του Μάρτη...

Φιλάκια πολλά!

(Δεν έβαλα φωτό ακομα, εκεί να δεις τι παίζει!!!)

ΕΛΕΝΑ είπε...

Ελα και μας έλειψες!!
Καλά το είπα εγώ ότι θα έχεις ... ξεχαστεί σε καμιά πίστα:P
Πολύ όμορφη η εκδρομούλα σου πραγματικά.
Φιλάκια:)

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ..ΞΕΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ...ΓΕΛΑΣΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ!!!

ΚΑΛΟ ΣΚ

πουαντερι είπε...

Περιμενω να δω φωτο απο το σκυλακι!
Για την αναγκη του να του παρεις κατι ειδικες πανες που πουλανε στα καταστηματα, εχουν μια μυρωδια επανω που τα τραβαει εκει για να κανουν τσισα.
Και απο την αρχη να το βαλεται να κοιμηθει στο σπιτακι του ή στο κρεβατακι του γιατι μετα αμα καλομαθει στην μυρωδια σας δεν θα πηγαινει...ειναι οπως τα μωρα.

patsiouri είπε...

Χμ...όσον αφορά στη ζωή στην επαρχία, επειδή την έχω λουστεί απ'την καλή και την ανάποδη, επίτρεψέ μου να διατηρώ τις επιφυλάξεις μου...
Για κανα χρόνο-δύο πάντως είναι άψογα!
Φτάνει να μην πρόκειται για τον τόπο καταγωγής σου...(πολλοί οι λόγοι!).

Όσο για το μικρό Πλούτο!
Τι ευτυχία!
Πόση ευτυχία φέρνει ένα σκυλάκι σε ένα σπίτι!
Ανεπανάληπτες εμπειρίες!!!
Καλύτερα σε διαμέρισμα με αγάπη παρά οπουδήποτε αλλού...
Όσο για συμβουλές, κάθε σκυλί έχει δικό του χαρακτήρα!
Και όσο περνάει ο καιρός μοιάζει με κείνον του αφεντικού του, χε χε!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Είναι πολύ όμορφα εκεί , αν και έχω να κάνω σκι απο πολύ μικρή με τους γονείς μου σε ένα ταξίδι στην Ελβετία.Να λέω την αλήθεια φοβάμαι μα αγαπώ το χιόνι και μου αρέσει να κάνω χιονάνθρωπους.

Αννα είπε...

Που είσαι καλέ εσύ;
Ολα καλα;Μου ελειψαν οι αναρτησεις σου!!

City Addict είπε...

Καλή επιτυχία, καλό τρέξιμο (ξανά!) και να περνάς καλά :)

:*

~~Εμμέλεια~~ είπε...

Φιλούρες................

Olga είπε...

Ελενα μου ελπίζω να ξεχαστώ σε μία πίστα για όλο το υπόλοιπο του χειμώνα!

Φιλάκια πολλά!!

Olga είπε...

Παπαρουνίτσα μου γλυκιά, αν δεν περνάμε και καλά τον ελεύθερο μας χρόνο, τι θα έχουμε μετά??

Να περνάς και εσύ πολύ όμορφα!:)

Olga είπε...

Aννούλα μου γλυκιά, εδώ είμαι, δεν σας ξεχνώ απλά δεν προλαβαίνω να σας αφήνω σχολιάκια... Θα επανορρθώσω ελπίζω σε λίγες μέρες!! Μου λείψατε και εσείς!

Olga είπε...

Πουαντερίτσα μου ευχαριστω για τις συμβουλές!! Θα προσπαθήσω να μην το κακομάθω!!

Φωτό μπορείς να δεις στη νέα ανάρτηση!! Αχχχ πεθαίνω!

Φιλάκια

Olga είπε...

Πατσιουράκι μου κατανοώ απόλυτα τι εννοείς! Ενώ μεγάλωσα στην Αθήνα η περιοχή που έμενα είναι σαν επαρχία - ακριβώς ίδια νοοτροπια! Απλά έχω χαλαστεί με την Αθήνα πάρα πολύ και δεν ξέρω για πόσο θα αντέχω έτσι!

Οσο για τον μικρό Πλούτο! Είναι τρελαμένη μαζί του!! Πραγματικα μία τόσο μικρή ψυχούλα φέρνει μεγάλη χαρά!! Ευτυχώς είναι μεγάλο το διαμέρισμα, θα πηγαίνουμε και βόλτες αφού θα χαλαρώσω κι εγώ μετά από κανά μήνα!:)
Aργότερα αν όλα πάνε καλά θα έχει και κήπο να παίζει!

Φιλάκια πολλά!

Olga είπε...

Αχτιδούλα μου, εσύ είσαι η χαρά της ζωής!! Τόλμησε το και δεν θα χάσεις.. Σου δίνει τη δυνατότητα να δεις πανέμορφα τοπία που με τα πόδια δεν μπορείς να πας, παρα μόνο με τα πεδιλάκια σου!

Φιλάκια!

Olga είπε...

City addict μου, το τρέξιμο σε λιγότερο από ένα μήνα τελειωνει κι όλα θα μπουν σε άλλους ρυθμούς - πιο φυσιολογικούς!

Φιλάκια

Olga είπε...

Ελενάκι μου γλυκό, ακόμη να τα καταφέρω να έρθω...Μάκια!!

Δημοσίευση σχολίου

Fragments of life © 2008 | Coded by Randomness | Illustration by Wai | Design by betterinpink!