Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2008

Πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων με θαλασσινό νερό!!:-P

Με αφορμή τα πόστ της Τανίλα και του Πατσιουρίου
θυμήθηκα ένα σκηνικό που είχε γίνει πριν από τρία καλοκαίρια, το οποίο ακόμη το θυμάμαι και γελάω!!
Αφορά ένα Β.Π αποστειρωμένο τύπο (έχω και κότερο πάμε μια βόλτα) που έτυχε ένα βράδυ να κατσικωθεί στην παρέα μου...
Το σκηνικό ξεκίνησε όταν ένα μεσημεράκι Κυριακής, όπου όλη η Αθήνα είχε στοιβαχτεί στις εξωτικές παραλίες του Ν. Αττικής.. Με την φίλη μου τη Σόνια, αποφασίσαμε να μην πάμε για μπάνιο, αλλά μια βόλτα μέχρι τα Λεγραινά για ψαράκι - γαρίδες - χταποδάκι και ουζάκια...
Σε ένα φανάρι στην παραλιακή και ενώ χάζευα από το παράθυρο βλέπω τον εν λόγω τύπο στο αυτοκίνητο του. Άρχισε τις χαιρετούρες και τελικά αποφάσισε να μας ακολουθήσει στην ταβέρνα...(Άνευ πρόσκλησης βεβαίως - βεβαίως!)
Όταν φτάσαμε και στρογγυλοκαθίσαμε αρχίσαμε να παραγγέλνουμε την Άρτα και τα Γιάννενα.. Ο τύπος δεν ήθελε - λέει - να φάει (τότε τι μας κουβαλήθηκες ρε φιλαράκι?) ισχυριζόμενος πως κάνει διατροφή διότι έπρεπε λέει να είναι σε φόρμα καθότι οδηγός σε αγωνιστικά αυτοκίνητα...
Μιας και έχω μία μανία με τα γρήγορα αυτοκίνητα (πρώην καγκουρίνα) είπα να ρωτήσω σε τι αγώνες τρέχει...Τι το ' θελα!

Ξεκίνησε ένας ατελείωτος μονόλογος.. Τρέχω στο Dustball με την Porsche μου.. Μην κοιτάς που τώρα κυκλοφορώ με το Wragler, είναι το δεύτερο αυτοκίνητο μου, την Porsche την έχω στο συνεργείο (παράλληλα μας έδειξε και μια φωτό στο κινητό του - έτσι για να πειστούμε ρε αδερφέ - Ναι οκ, και εγώ έχω φωτό στο κινητό μου από μια Lampo που πέτυχα στο δρόμο παρκαρισμένη, μπορώ να το λανσάρω ως δικό μου άνετα!!) Και συνεχίζει ακάθεκτος.. Το Wragler το έφερα Αθήνα αναγκαστικά επειδή έχω την Porsche στο συνεργείο (τρεις φορές αναφορά στην μάρκα του αυτοκινήτου μπας και ξεχάσουμε τι αμάξι έχει).. Το τζιπ το έχω έξι μήνες στο εξοχικό μου στην Αράχωβα, μιας και είμαι δεινός σκιέρ και τους άλλους έξι στο εξοχικό μου στην Μύκονο (Τι λες ρε παιδί μουυυυ).. Σε αυτό το σημείο προσπαθούσα να κρατηθώ και να μην γελάσω στα μούτρα του, ενώ έβλεπα τη φίλη μου να έχει ήδη σκάσει γελάκι..
Σκεφτόμουν πόσο γραφικοί μπορεί να γίνουν κάποιοι τύποι.. Αν υποθέσουμε ότι έλεγε αλήθεια, μάλλον δεν του έχει πει κανείς ότι οι πλειοψηφία των γυναικών βγάζει καντίλες με κάτι τέτοια... Παρόλα αυτά σε μία πολύ απλή ερώτηση για μία πίστα του Παρνασσού δεν είχε ιδέα... Loser!!!
Εμείς συνεχίσαμε να χλαπακιάζουμε ότι είχαμε παραγγείλει (très chic), ο τυπάκος ούτε μπουκιά και φυσικά ούτε ουζάκι μόνο φυσικό ανθρακούχο μεταλλικό νερό...( Ένεκα η διατροφή, βρε!) Επίσης αρχίσαμε και το δούλεμα, διότι τα ήθελε ο οργανισμός του, αλλά αυτός ακάθεκτος...Συνέχισε να μας απαριθμεί τα περιουσιακά του στοιχεία και το Ε9 του...
Κάποια στιγμή αφού μας είχε ζαλίσει τον έρωτα, αποφασίσαμε να φύγουμε..Την ώρα που μπαίναμε στο αυτοκίνητο είπε την θανατηφόρα ατάκα.." Κορίτσια, γιατί δεν έρχεστε μια βόλτα στο εξοχικό μου στο Λαγονήσι για μπάνιο, έχω και πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων με θαλασσινό νερό" για να πάρει την απάλευτη απάντηση " Αχ, με θαλασσινό νερό ε?? Ε, αν ήταν με χλώριο θα ερχόμασταν".
Σίιιιιιιιιιιγουρα!:-P


Αφιερωμένο στη φιλενάδα μου τη Σόνια, έτσι για να θυμηθεί λίγο τα παλιά!:-)



9 κούνησαν συγκαταβατικά το κεφάλι και είπαν:

sonia είπε...

xilia euxaristw filenada gia to keimeno!!!
hahahahahahaha eriksa apisteuto gelio!
omorfes anamnhseis!

an ksekinhseis na grapseis osa exoume perasei....isws ginoume kai meis shrial !!!!

o typos htan apisteutos...
kai tromera ksenerwtos...ma na mhn faei mia garida, na mhn piei ligo ouzaki ( les na fovhthhke mhn tou poume na plhrwsei to logariasmo.?

:-P

den eixa skasei aplos gelaki...gelaga kanonika!
kai kathws etrwga ataraxh tis garides kai ta xtapodakia tou elega...

´´sovara ...mh mou peis!!!..eisai tromeros, foveros, anepanalhptos...pare omws kai mia garidoula, na se fylepsoume kati, shmera eipame na kanoume apotoksinwsh apo to xaviari``


ps...

prosexws thelw na grapseis gia thn nyxta tromou sta kalyvia.

:-))))

Olga είπε...

Ναι ρε Σονάκι, σήριαλ κανονικά...Τρελές αναμνήσεις οι μέρες και τα καμμένα βράδια...
Θυμάσαι που του είχαμε πει ότι είχαμε και εμείς πισίνα στον κήπο? Φουσκωτή???χαχαχχαα!!

Το τι δούλεμα έφαγε δεν λέγεται!! Παίζει να μην εφαγε για να μην πληρώσει το λογαριασμό..ΛΟΛ..μετά πως θα πλήρωνε την Porsche βρε?

Την νύχτα τρόμου στα Καλύβια πρέπει να την γράψω ρε συ...Πως την έλεγαν εκείνη την spooky περιοχή?

patsiouri είπε...

Είσαι σίγουρη πως οι περισσότερες γυναίκες θα ξενερώνανε με όλα αυτά????
Μμμ...επίτρεψέ μου να αμφιβάλλω!
Ξέρω μερικές που θα σκίζανε τα βυζιά τους αν βέβαια ο τύπος έλεγε αλήθεια!

Όντως του είπατε ότι έχετε πισίνα φουσκωτή?????
Γαμάτο!!!!!!

Πολύ χαίρομαι να συναντάω τέτοιες κοριτσοφιλίες, μπράβο girls!

Αναμένω το επεισόδιο "Καλύβια"!

patsiouri είπε...

H Sonia γιατί έχει να γράψει από τον Αύγουστο???
Θα τη μαλώσω...

Olga είπε...

Oι περισσότερες γυναίκες με νοημοσύνη θα ξενέρωναν με αυτά..(Έπρεπε να το είχα διευκρινήσει γιατί όντως έχεις δίκιο Πατσιούρι..:-))
Όντως του είπαμε ότι έχουμε κι εμείς πισίνα στον κήπο φουσκωτή..και το φοβερό είναι ότι όντως είχαμε!!!
Αυτές οι κοριτσοφιλίες σπανίζουν όντως σπανίζουν!

Το επειδόδιο Καλύβια, σύντομα στους δέκτες σας αγαπητή μου..

Καλως ήρθες στο τρελο blog μου - χαίρομαι που απόλαυσες το κειμενάκι - συχνά τα κείμενα σου, τα οποία σημειωτέον είναι απίστευτα - μου θυμίζουν καταστάσεις που έχω ζήσει..:)
Τις καλησπέρες μου!

ΥΓ. Κι εγώ θα την μαλώσω τη Σόνια που δεν γράφει συχνά!

sonia είπε...

agaphth patsiouri..
ti na ton kaneis ton adra me to porsiko, to tzip kai thn pisina olybiakwn diastasewn...otan den trwei mia garida, ena paidaki vre adelfe!..den pinei ouzaki h krasaki alla mono sygekrimeno anthrakouxo ydwr!

no thanks !!!

koritsia mhn me malwnete...apla den exw empneush auto to diasthma !!!

:-P

Heliotypon είπε...

Υπάρχουν κι άλλα ψώνια στην αγορά. Κάποτε είχα γνωρίσει κάποιον που κυκλοφορούσε μ' ένα πακέτο πεντοχίλιαρα (δραχμές τότε) στην τσέπη του πεντελονιού. Μέχρι δύο εκατομμύρια, έλεγε, το πακέτο. Για να πληρώσει ένα καφέ ή εφημερίδα έβγαζε ολόκληρο το πακέτο και πολύ θεατρικά! 'Οταν τον ρώτησα προς τι κυκλοφορεί με τόσο πολλά λεφτά στην τσέπη, μου απάντησε ότι μπορεί να χρειαστεί να νοικιάσει κανένα αεροταξί για Μύκονο ή άλλο νησί και ήθελε να έχει ...ψιλά επάνω του!

Olga είπε...

@ Heliotypon

Απλά ελλεινοί τέτοιοι τύποι... τι να πεις..! Και μόνο που τον φαντάζομαι να περιφέρεται με παραγεμισμένες τις τσέπες σαν χαμστερ - γελάω.. ΠΟΛΥ!

Ανώνυμος είπε...

alison irelandirish reason dash inverse fourier connecting timetabled welwyn cents rudyard
semelokertes marchimundui

Δημοσίευση σχολίου

Fragments of life © 2008 | Coded by Randomness | Illustration by Wai | Design by betterinpink!