Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

Mη με ξυπνάς απ΄ τις 6!!!

Tις τελευταίες μέρες δεν κοιμάμαι καθόλου καλά. Αυτό οφείλεται στο ότι κάποιες φορές ξενυχτώ στο λαπτοπ για δουλειές ή και χαζολόγημα και στο γεγονός οτι εκτός από κανονικό ξυπνητήρι απεκτησα και ζωντανό..Τον σκύλο μου τον Πλούτο...
Δε ξέρω τι έχει πάθει αλλά αυτές τις μέρες ξυπνά στις 06.30 ΑΚΡΙΒΩΣ και αρχίζει το κλαψούρισμα το οποίο μου διαπερνά τα τύμπανα.. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να σηκωθώ και να τον βγάλω έξω για τις ανάγκες του...

Ο φίλος μου δε - ζαμανφού - όχι απλά δεν παίρνει χαμπάρι αλλά συνεχίζει ακάθεκτος τη διαδρομή Αθήνα - Θεσσαλονίκη με το intercity ροχαλητό του...! Αφού τις προάλλες ξέχασα να απενεργοποιήσω το συναγερμό (κοιμόμουν κυριολεκτικά όρθια) και αφού άνοιξα τη μπαλκονόπορτα άρχισε να χτυπά δαιμονισμένα και πάλι χαμπάρι δεν πήρε..! Καμιά μέρα θα κλέψουν όλα μας τα υπάρχοντα, εμένα, τον Πλούτο, το κρεβάτι μας και θα συνεχίσει να κοιμάται...!

Πριν μερικές μέρες μετά το αξημέρωτο ξύπνημα μετά κλαυθμών από το λατρευτό κατά τ'άλλα σκυλούνι μου, είπα να ξανά ξαπλώσω μπας και κοιμηθώ καμιά ωρίτσα ακόμη..
Την ώρα που άρχισε να με παίρνει γλυκά - γλυκά ο ύπνος ΝΤΡΙΙΙΙΙΙΝ το σταθερό τηλέφωνο.. Σηκώνομαι, απαντώ και ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος.. Όπου Ε, εγώ και όπου Ν, η Να σου καεί το DVD τηλεφωνήτρια

Ε: Παρακαλώ
Ν: Καλημέρα είμαι η κυρία τάδε
Ε:....
N: σας τηλεφωνώ από την εταιρία τάδε και θέλω να σας ενημερώσω ότι τώρα με την εταιρία μας δεν χρειάζεται να πληρώνετε πάγιο ΟΤΕ.
E: Δεν με ενδιαφέρει, σας ευχαριστώ (Σε αυτό το σημείο μου δίνω πολλά εύσημα για την ευγένεια μου πρωινιάτικο!)
Ν: Μα πως γίνεται να μην σας ενδιαφέρει, θέλετε να πληρώνεται πάγιο? (Με υφάκι)
Ε: Σας είπα πως δεν με ενδιαφέρει και με έχετε καλέσει και 7 το πρωί δεν έχω χρόνο και διάθεση για κουβέντα! (αρχίζω να νευριάζω!)
N: Μα είναι δυνατόν να μην σας ενδιαφέρει να γλιτώνετε αυτά τα χρήματα? (Με έντονο ύφος)
Ε: ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ!!!!! (φανερά εκνευρισμένη!)
N: Mα καλά κορόιδο είστε??
E: (σε αυτό το σημείο της πάτησα ενα καλό μπινελίκι και της το έκλεισα κατάμουτρα λέγοντας της ότι έχω κρατήσει το επώνυμο της και θα την καταγγείλω!)

Μα καλά τι τους λένε στα σεμινάρια?? Είναι δυνατόν να τηλεφωνούν τέτοια ώρα και να περιμένουν ανταπόκριση? Είναι δυνατόν να είναι τόσο πιεστικές, να μιλούν με τόση αυθάδεια και να περιμένουν να πουλήσουν το προιόν τους??

Το θυμήθηκα και συγχίστηκα πάλι... Προσοχή σε κάτι τέτοια τηλεφωνήματα διότι σήμερα διάβασα πως και με μία απλή ενημέρωση με κάποιο τρόπο διαστρεβλώνουν τη συνομιλία, σου φορτώνουν συμβόλαιο εναλλακτικής τηλεφωνίας και άντε να ξεμπλέξεις μετά..

Σας φιλώ όλους και όλες, στην επόμενη αναρτησούλα θα σας έχω φωτογραφικό αφιέρωμα από τις καλοκαιρινές διακοπούλες - ετσι για να ξεφύγουμε από το φθινοπωρινό κλίμα (που μόνο φθινοπωρινό δεν είναι, έχουμε λιώσει στη ζέστη!!!)


29 κούνησαν συγκαταβατικά το κεφάλι και είπαν:

lena_zip είπε...

Πραγματικά δεν ξέρω αν θα άντεχα να με ξυπνάει ο σκύλος κάθε μέρα. Θα αρρώσταινα αν κάθε μέρα είχα άτσαλο ύπνο. Όσο για την τηλεφωνήτρια, πιστεύω ότι πρέπει να την καταγγείλεις γιατί από όσο ξέρω δεν δουλεύουν τέτοια ωράρια (7 το πρωί δηλαδή) οι τηλεφωνικοί πωλητές.

Ανώνυμος είπε...

Που είχες χαθεί καλε?
Ελα ... μην ακουω γκρινίτσα! Κακως τους ανεχεσαι! χαχα ΑΜα τους την πεις κανα δυο φορές σε βάζουν black listκαι δεν ξαναενοχλούν!
Καλως επέστρεψες !
φιλια

Olga είπε...

Λενάκι μου, είναι μια συνήθεια που απέκτησε την τελευταία εβδομάδα... Δεν ξέρω γιατί του κόλλησε και με ξυπνά..
Σχετικά με την τηλεφωνήτρια και μένα μου κάνει εντύπωση, όμως εχω κρατήσει και επώνυμο οπότε θα βρω άκρη..
Τα φιλιά μου

Olga είπε...

Λιακάδα μουυυυυ!

Είχα χαθεί μεταξύ δουλειών - διακοπών και ταξιδιών και να 'μαι και πάλι πίσω στα γνωριμα μέρη...

Καλως σας ξαναβρίσκω

Φιλάκια πολλά!

Manolog3 είπε...

Αυτοι οι διαλογοι ειναι στανταρ αμα θες να τους αποφυγεις απλα πες περιμενετε 2 λεπτα ασε το ακουστικο κατω και θα το κλεισουν απο μονοι τους σε 10 δευτερολεπτα!! Ουτε βριζεις ουτε τιποτα!!

Ο χρονος ειναι χρημα για τις εταιρειες και το χασομερι χαμενα συμβολαια!! ;)

Olga είπε...

Καλως μας ήρθες Manolog3!

Αυτή την τακτική ομολογουμένως δεν την είχα σκεφτεί, μάλλον επειδή καταφέρνουν να με εκνευρίσουν!

Τις καλημέρες μου...:)

Crazy Tourists είπε...

Γεια σου!!!! Καλημέραααααααα!!!!!
Τι σπαστικοί αυτοί οι τύποι με τα τηλέφωνα! Και όλο κάτι άκυρες ώρες παίρνουν τηλέφωνο, πρωί πρωί, μεσημεριάτικα...Αι στο καλό!
Όσο για τα πρωινά νάζια του Πλούτο, τα ίδια κάνει κι ο γάτος μου, την ίδια πάνω κάτω ώρα, οπότε...καταλαβαίνω!!!
Φιλιά!

Τρελοτουρίστρια

ΥΓ. Α!! Μην ξαναχαθείς! :P

Αθανασία είπε...

Αχααααααχαααχαααααααχα!καλό μου σόρρυ που γελάω,αλλά...ε,εμ έτσι με τις ηλίθιες γμώ το κερατό τους! χααααααααααχαχχαααααχα!αυτονών κ του ηλίθιου του διευθυντή τους,κ μας μας έχει τύχει,αλλά η δικιά σου τι να πώ...ε,ξεπέρασε πιά το όριο της αυθάδιας,κ της κατινιάς.. καλά της έκανες!της άξιζε...έυχομαι να 'ξετεντοθούν'σύντομα τα νευράκια σου....και να ηρεμήσεις επειδή κάτι καιρό τώρα;;από το προηγούμενο χρόνο;;μου είσαι συνεχώς στη τσίτα!κ δε κάνει καλό αυτό....φιλάκια...χαίρομαι που ήρθα και πάλι εδώ...κι όπως βλέπω το σπιτάκι σου στέκεται,μιά χαρά!!!

roadartist είπε...

Απαράδεκτη.. η τηλεφωνήτρια!! Πραγματικά απορώ και εγώ με την ευγένεια σου.. Μα σώνει και καλά να πάρεις κάτι που δε θες.. και να στην λεέι και από πάνω?? Καλά τα πήρα ελαφρώς τώρα χεχε :)) Αγαπημένο τραγουδάκι αυτό :) ουφφφφ και σε αλλους λείπει ύπνος?? Εγώ πάντως σκυλάκι δεν έχω..και όντως θα με ενοχλούσε να με ξυπνάει.. Φαντάζομαι θα ηρεμήσει ε? Φιλάκια :)

Olga είπε...

Τρελοτουριστριούλα μουυυυ, καλημερούδιααα! Σπαστικοί δεν λες τίποτα και πιεστικοί τα μάλα..Από τους ελαχιστους που μου σπάνε τα νεύρα...
Ο Πλουτο πάλι ελπιζω να μην κρατησει για πολύ το καινουριο του βιολί...Νυσταζωωωωω!

Φιλάκιααααααα

Υγ. Δεν ξαναχάνομαι!

Olga είπε...

Αθανασία μου γλυκιά,

κι εγώ χαίρομαι που σε βλέπω, αναρωτιέμαι γιατί μου τυχαίνουν εμένα πάντα αυτές..δεν ξέρω...Τα νευράκια μου είναι σε καλύτερη φάση, ειναι γενικώς ηρεμη, αλλά μερικές φορες βγαινω εκτός εαυτού... Θα περάσει και αυτό...

Φιλάκια πολλά πολλά!

Olga είπε...

Καλλιτέχνιδα μου, και εγώ τρελαίνομαι με το τραγουδάκι, μάλιστα μου φτιάχνει και τη διάθεση.. Εγώ να δεις πως απορώ με την ευγένεια μου, όμως τι να κ'ανω είναι δεύτερη φύση μου - όταν τεντώνει όμως το σχοινί...Ταύρος σε υαλωπωλείο...
Ο Πλούτο ελπίζω να ηρεμήσει λίγο, αυτά τα κόλπα δεν τα έκανε καν όταν ήταν 2ή 3 μηνών τώρα που μεγαλωσε λιγακι ξεκίνησε αυτό το τροπάρι - είναι καμιά βδομάδα τώρα.. Πρέπει να μιλήσω με τον εκπαιδευτή του γιατί δεν την παλεύω... Νυστάζωωωω

Φιλάκια πολλά πολλά

koptoraptou είπε...

Μικρό μου ροζούλι να σου ζήσει ο κούταβος και να τον προσέχεις. Όσο για τις κυρίες απο τις εταιρείες, μη χαλάς τη ζαχαρένια σου. Απλώς κλείσε το ακουστικό. Και τράβα το κι από την πρίζα.
Μάκια πολλά!

Olga είπε...

Κοπτοραπτούλα μου,

Ευχαριστώ πολύ.. Εχουμε παθει με το ζουζουνοσκυλούνι μας..! Είναι ήδη 9 μηνων και είμαστε αχώριστοι...

Μάκια μάκιααααα!:))))

Skouliki είπε...

σαμπως εγω κοιμαμαι ?
μεχρι τις 5 στο facebook yoville
ειμαι :)

φιλακια

Olga είπε...

βρε τρελαμενο σκουληκάκι μεχρι τις 5 yoville???Ειχα φαει και εγω κόλλημα παλιότερα και με αυτό και με το ps αλλά μου πέρασε διότι είχα χαζεψει!!

Φιλάκια

Dreamy Cloud είπε...

Πολύ σπαστικό να ξυπνάς απο το τηλέφωνο και το χειρότερο όταν είναι για τέτοιο λόγο! Υπομονή, καλά έκανες και της τα έχωσες!!! Φιλάκια πολλάαα!!!

manetarius είπε...

Μα δεν σε καταλαβαίνω βρε παιδί μου.... δεν σε ενδιαφέρει να γλυτώνεις λεφτά στις 7 το πρωί;
Εεεε... είσαι περίεργη τελικά! :ΡΡΡ

Καλημέρααα! :)

Olga είπε...

Καλημέρες Συννεφούλα μου,

Σπαστικό δεν λες τίποτα και έχουν λυσσάξει τον τελευταίο καιρό.. Δεν θέλω λέμεεε!

Φιλάκιααααα

Olga είπε...

Μανιταράκι μου, είδες τι περίεργη που είμαι...Απαπα, δεν παλεύομαι ρε παιδάκι μου, ειλικρινά πολύ θα θελα το τηλεφωνο τους να τους καλώ κι εγώ τέτοιες ώρες για να τους πουλήσω κρέμες κυτταρίτιδας!χαχαχα

Φιλάκιααααα

seaconfused είπε...

Μα επτά το πρωί?!?!?!?!
Και λίγα της είπες της μουλάρας.
Φιλάκια κοριτσάκι :))

Olga είπε...

Mαράκι μου λίγα δες λες τίποτα..Τυχερή είναι που έχω καλή ανατροφή..!

Φιλάκια!

rain είπε...

Κοιτα..ο τρόπος που ξυπνάς είναι για γερά νεύρα..εκτός άν το έχεις φιλοσοφήσει..αγαπάς πολύ και το σκυλάκι σου και ... άρχισες να το απολαμβάνεις..Καλλλοοοο..
Οσο για το άλλο..Καλέ γιατί μίλαγες τόσην ώρα? Λες ένα δεν ενδιαφέρομαι και μπαμ! έκλεισες το τηλέφωνο..Εκατσες και χαλάστηκες με την ηλιθια!! Ολοι αυτοί ή παίρνουν στις 7 το πρωί ή στις 3.30 το μεσημέρι (εξακριβωμένο έτσι?) Στα μούτρα κορίτσι μου την επόμενη φορά...
Φιιλάκια πολλά και χαμμόγελα επίσης πολλά

Dorothy είπε...

Μου κάνει κάτι τέτοια το γατί, αλλά ευτυχώς όχι κάθε μέρα! Λίγα της είπες της μαντάμ στο τηλέφωνο. Καταλαβαίνω ότι είναι η δουλειά τους και θέλουν να πουλήσουν, αλλά υπάρχουν και όρια. Καλό Σ/Κ :)

Olga είπε...

βροχούλα μου είναι αστέρι το σκυλούνι μου, απλά για κάποιο λόγο άρχισε αυτά να νάζια..Ελπίζω να τα κόψει σύντομα..

Φιλάκια πολλά πολλά!

Olga είπε...

Παπουτσάκια μου και εσυ ομοιοπαθούσα???

Σε φιλώ γλυκά!

Alice είπε...

καλε αυτοί είναι ικανοί να σου πουν οτι θα σου κόψουν το παγιο και όταν κλείσεις το τηλέφωνο θα έχεις πάρει 2 συνδέσεις, 1 σκούπα και ένα σετ ταπερ! Χωρίς υπερβολές!

Καλώς σε βρήκα!!!

Olga είπε...

Alice μου καλως ήρθες...και να μου έχουν πασάρει μόνο αυτά τυχερή θα είμαι...!

Καλησπέρες...!

Anastasia's dolls είπε...

Ζωηρουλης ο Πλουτακος ε? Σε καταλαβαινω απολυτα !Εμενα το πρωι με ξυπνανε οι γατες μου που παιζουν κυνηγητο πανω στο κεφαλι μου !χαχα!

Δημοσίευση σχολίου

Fragments of life © 2008 | Coded by Randomness | Illustration by Wai | Design by betterinpink!