Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2009

Τουρλού - Τουρλού...





Το Λενάκι, μου έδωσε βραβείο!! Ω, ναι και μάλιστα lovely βραβείο..! Και ας έχω χαθεί λιγάκι τον τελευταίο καιρό και οι αναρτήσεις ώσπου να ανανεωθούν αραχνιάζουν! Σε ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου!
Τι να κάνω κι εγώ..είμαι μεταξύ ταξιδιών - αποδράσεων, δουλειάς, κούταβου νυχτεριδο- κοκερούνου παντοφλάνχας* κτλ.. που χρόνος για blogging..

Πέρασε το καλοκαιράκι, έπιασαν και λίγο τα κρύα, παρόλα αυτά ΔΕΝ μελαγχολώ διότι υπάρχουν απίθανα μέρη στην Ελλάδα ακόμη και όταν ο καιρός είναι μουντός - μάλιστα όλη τους η ομορφιά φαίνεται το φθινοπωρο- χειμώνα! Μπλα...μπλα..μπλα.. Άντε πάλι με την κλασική μου πολυλογία, και το ό,τι θυμάμαι χαίρομαι - άλλο ξεκίνησα να γράφω άλλο έγραψα και τελικά αν συνέχιζα αλλού θα κατέληγα... Μηπως πρέπει να το κοιτάξω αυτό?

Slap... Αυτοχαστουκίζομαι και επανέρχομαι στο θέμα... Πρέπει - λέει- να δώσω κι εγώ με τη σειρά μου αυτό το βραβείο σε άλλα 15 μπλογκοσπιτάκια!

Με πολύ χαρά λοιπόν στέλνω τις καρδούλες του lovely blog σε όλα τα blogάκια που βρίσκονται αριστερά στα αγαπημένα μου στέκια... (Είμαι ζαβολιάρααααα!) Διότι δεν βρίσκονται τυχαία εκεί.. Είναι πράγματι πολύ lovely, το καθένα για δικό του λόγο..!

Επιπλέον, έχω να πω πως πέρασα υπέροχα στις διακοπούλες μου (25 μέρες σερί - με μισήσατε μόλις το ξέρω!). Λεπτομέρειες και φωτογραφίες στην επόμενη ανάρτηση, έτσι για να έχετε αγωνία! (αγκού??)

Επίσης θα σας εξιστορήσω και το θερμό τηλεφωνικό επεισόδιο πρωινιάτικο (πάλι!!!) με τηλεφωνική πωλήτρια εναλλακτικής τηλεφωνίας! Δεν το αναλύω σήμερα διότι ακόμη έχω νεύρα και το κείμενο θα βγει κάπως έτσι..#%#@%@ *λογοκρισία* -
*λογοκρισία* -*λογοκρισία* κτλ

Σας φιλώ γλυκά και εύχομαι αυτό το φθινόπωρο να είναι το καλύτερο μας!


* Παντοφλάνχας: Σύνθεση λέξη εκ του παντόφλα και του πιράνχας.. Δικής μου εμπνεύσεως (κατέχω πνευματικά δικαιώματα!!!). Χρησιμοποιείται αποκλειστικά για να περιγράψει τον Πλούτο, το αγοράκι μου - ο οποίος δεν έχει αφήσει ούτε μια παντόφλα για δείγμα σε τούτο το σπίτι!

Φωτό μας πρόσφατη (λιώνουμε στην καρέκλα του "μπαμπά" μας) αφιερωμένη στο Πατσιουράκι που έχει αδυναμία στα σκυλούνια και μάχεται γι ' αυτά! Αξίζει να διαβάσετε το κείμενο της, έτσι για να πάρετε μία γεύση στο που έχει καταντήσει η χώρα μας ΚΑΙ σε αυτόν τον τομέα!




Fragments of life © 2008 | Coded by Randomness | Illustration by Wai | Design by betterinpink!